Sport

Futboll - Parashikimi i dites - 28 Prill Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialistet dhe profesionistet e stafit te Livebast.com, portali i pare dhe..

Teknologji

Data: 9-10 Maj 2015, Tirane Vendi: Godina “Liria”, prane qytetit studenti, Tirane Shqiperi. Website: oscal.openlabs.cc OSCAL (Open Source Conference Albania) eshte konferenca e pare nderkombetare vjetore ne fushen..