1

10 fotografite me te bukura te EURO 2016. Midis tyre dhe vellezrit Xhaka

EURO 2016 ka perfunduar me fitimin e trofeut nga Portugalia e cila mposhti ne finale 1 – 0 skuadren e Frances. Menjehere pas pefundimit te gjithe nxitojne te nxjerrin bilance.

Nje nga keto bilance eshte dhe perzgjedhja e fotografive me te mira. Midis ketyre fotografive eshte dhe ajo e dy vellezerve Xhaka gjate sfides Shqiperi – Zvicer.