10. VOLKSWAGEN BEETLE

10 makinat europiane me popullore ne Amerike (Foto)

Tregu amerikan eshte shume i rendesishem per firmat prodhuese te automjeteve. Nese nuk arrin te jesh i suksesshem ne kete treg atehere eshte shume e veshtire te jesh dominues ne vende te tjera. Kjo vlen edhe per firmat europiane te prodhimeve te makinave te cilat e vleresojne shume kete treg.

Ja kush jane makinat europiane me te pelqyera dhe qe jane shitur me shume ne Amerike.