1) Shikimi mbi supe, eshte ende poze e preferuar.

10 menyra per te qene sa me fotozhenike (Foto)

Nuk ju pelqen poza qe keni marre ne fotografi? A deshironi te realizoni fotografi ndryshe dhe terheqese? Nese po, atehere, lexojeni kete udhezues ne vijim – i cili eshte krijuar nga ekspertet e fotografise…

Fale ketij udhezuesi ju mund te realizoni poza intersante dhe terheqese, ndersa fotografite tuaja do te duken perhere ndryshe. Do te kuptoni se, i gjithe sekreti qendron te menyra si pozicionoheni para objektivit te aparatit.

Ja cilat jane pozat me te mira per femrat, te propozuara nga ekspertet

Nese ju kane pelqyer keto keshilla, atehere ju lutemi ndajini ato me shoqet, miket dhe familjaret tuaj.