Aiguille Du Midi Bridge. Alpet Franceze

10 Urat me te frikshme ne Bote (Foto)

Kemi perzgjedhur 10 urat me te frikshme dhe me te rezikshme ne bote. Disa jane te rrezikshme per shkak se jane pothuajse te shkaterruara por jane ende funksionale. Ka dhe ura moderne por qe jane te frikshme pasi jane ne lartesi te medha.