1 Shtepia e Operas, Sidney - Australi. 8.200.000 vizitore gjate nje viti

12 atraksionet me te vizituara ne Bote brenda 1 viti

Nje pjese e tursiteve kenaqen kur vizitojne vendet e njohura te stermbushura me turiste, te tjeret nderkaq, kenaqen kur eksplorojne destinacionet e reja… Pa marre parasysh cilit grup te tyre i takoni, ne vijim ju sjellim 12 atraksionet me te vizituara ne bote.

Behet fjale per vendet/lokacionet apo dhe objektet e caktuara brenda nje shteti, apo qyteti… e qe vizitohen nga miliona e miliona turiste gjate nje viti kalendarik.
Ne vijim ju sjellim atraksionet me te vizituara.