1935 500K – 3.7 milione dollare

12 modelet e Mercedes Benz me te shtrenjte ne Bote (Foto)

Perderisa per shumicen e njerezve vetura eshte mjet i domosdoshem per arrijtjen prej pikes A deri ne piken B, nderkaq vikendeve edhe deri ne piken C, per disa te tjere, vetura eshte pjese e personalitetit dhe identitetit te tyre.

Per kete lloj te njerezve, vetura eshte gjeja me e çmuar ne bote. Andaj, dhe sipas mundesive qe kane ata nuk pyesin per çmimin qe duhet paguar per te pasur ne posedim veturen e preferuar.

Por, cilat jane ato vetura qe preferohen nga keta njerez. Ata qe jane te dhene pas shpejtesise zgjedhin Ferrari, Lamborghini…, ata qe duan komfortin Cadillac, Lincoln, Lexus, BMW, Audi…, ndersa ata qe i duan te dyja keto bashke, zgjedhin Mercedes-Benz.

Megjithate, perkunder faktit qe veturat e tij jane te pajisur me motore te thjeshte dhe jetegjate, Mercedes-Benz ka prodhuar disa modele te rralla qe jane shitur per shuma marramendese parash.

Ne vijim ju sjellim 12 vetura (modele) me te shtrenjta te Mercedes-Benz qe jane shitur ndonjehere, ne mesin e te cileve disa modele jane oldtimer.