1

12 vite probleme me degjimin. Mjeket habiten nga ajo cfare kishte ne vesh (Foto)

Kjo eshte nje histori e pazakonte ku e vogla Shreya Darji prej 12 vitesh ka vuajtur nga problemet me degjimin dhe mjeket nuk po arrinin dot te gjenin se cili ishte saktesisht problemi i saj. Pas vizitave te shumta u arrit ne perfundimin se ne kanalin e saj te degjimit kishte nje koloni milingonash, te cilat vijonin te riprodhoheshin.

Ajo kishte bere vizita te shumta tek mjeket deri sa arriti te niste terapite e shumta per heqjen e insekteve dhe per te luftuar infeksionin qe i kishin shkaktuar. Ngjarja ka ndodhur gjate muajit shkurt dhe me ne fund, pas shume mundimesh ka ardhur lajmi i mire per Shreya. Mjeket kane arritur te pastrojne teresisht kanalin e degjimit dhe e vogla eshte teresisht e sheruar.

“Milingonat dilnin jashte nga veshet e m’i gjate çdo kohe, madje edhe kur isha ne shkolle dhe luaja me shoket edhe shoqet. Ma bene jeten shume te veshtire dhe i trembja te gjithe ata qe kisha prane, por tani gjithçka eshte shume me mire dhe ndihem e lehtesuar”, ka thene 12-vjeçarja.