1. ProShot. Per iOS dhe Android. Ky aplikacion eshte projektuar per te gjithe nivelet e fotografeve, te cilet deshirojne te permiresojne aftesite e tyre. Ky aplikacion ju jep akses te thjeshte per karakteristika te perparuara qe do t’iu ndihmojne te rregulloni perqendrimin e drites gjate fotografimit. Ju mund te beni rregullime ne kohe reale, te zmadhoni me vetem nje gisht dhe te permiresoni cilesine e pergjithshme te fotove tuaja

13 aplikacione qe duhet ti keni ne smartphone-t tuaj (Foto)

Smartphone-at jane bere tashme nje pjese e pashmangshme e jetes sone dhe kjo eshte diçka qe asnje nuk mund te mos e pranoje. Ata kane revolucionarizuar menyren se si ne punojme, luajme dhe komunikojme me njeri-tjetrin. Per te patur potencialin e plote te telefonit tuaj, ju do te duhet te shkarkoni dhe instaloni disa aplikacione te mrekullueshme.

Ekipi i ‘Bright Side’ do t’ju ndihmoje te zgjidhni ato qe patjeter do te doni t’i perdorni.

Ky artikull u publikua se pari tek www.businessmag.al