12. SoundHound. Per iOS, Android dhe Windows Phone. SoundHound eshte nje aplikacion per njohjen e muzikes qe ju mundeson per te gjetur se çfare kenge eshte duke luajtur rreth jush. Ju vetem duhet te shtypni lehte butonin portokalli per te identifikuar menjehere muziken dhe per te marre tekstet e kengeve. Edhe ne qofte se keni nje melodi te mberthyer ne koken tuaj, ju vetem beni melodine ose kendoni pak tekstin e kenges dhe aplikacioni do te identifikoje kengen per ju

13 aplikacione qe duhet ti keni ne smartphone-t tuaj (Foto)

Smartphone-at jane bere tashme nje pjese e pashmangshme e jetes sone dhe kjo eshte diçka qe asnje nuk mund te mos e pranoje. Ata kane revolucionarizuar menyren se si ne punojme, luajme dhe komunikojme me njeri-tjetrin. Per te patur potencialin e plote te telefonit tuaj, ju do te duhet te shkarkoni dhe instaloni disa aplikacione te mrekullueshme.

Ekipi i ‘Bright Side’ do t’ju ndihmoje te zgjidhni ato qe patjeter do te doni t’i perdorni.

Ky artikull u publikua se pari tek www.businessmag.al