13. MyScript Calculator. Per iOS dhe Android. Kjo makine llogaritese eshte larg nga e zakonshmja. Ajo mund te kryeje operacionet matematikore duke perdorur shkrimin e dores tuaj. E gjitha qe duhet te beni eshte te shkruani shprehjen matematikore ne ekranin e smartphone tuaj, dhe aplikacioni ben pjesen tjeter te punes. MyScript Calculator do te konvertoje shkrimin e dores tuaj ne tekst dixhital dhe te jape rezultate ne çast

13 aplikacione qe duhet ti keni ne smartphone-t tuaj (Foto)

Smartphone-at jane bere tashme nje pjese e pashmangshme e jetes sone dhe kjo eshte diçka qe asnje nuk mund te mos e pranoje. Ata kane revolucionarizuar menyren se si ne punojme, luajme dhe komunikojme me njeri-tjetrin. Per te patur potencialin e plote te telefonit tuaj, ju do te duhet te shkarkoni dhe instaloni disa aplikacione te mrekullueshme.

Ekipi i ‘Bright Side’ do t’ju ndihmoje te zgjidhni ato qe patjeter do te doni t’i perdorni.

Ky artikull u publikua se pari tek www.businessmag.al