3. Remote Mouse. Per iOS, Android dhe Windows Phone. Me kete aplikacion ju lehtesisht mund te ktheni smartphone-in tuaj ne nje telekomande per PC tuaj. Kjo eshte veçanerisht e dobishme kur ju duhet te beni nje prezantim apo te shikoni nje film, por mausi dhe tastiera juaj ka pak bateri

13 aplikacione qe duhet ti keni ne smartphone-t tuaj (Foto)

Smartphone-at jane bere tashme nje pjese e pashmangshme e jetes sone dhe kjo eshte diçka qe asnje nuk mund te mos e pranoje. Ata kane revolucionarizuar menyren se si ne punojme, luajme dhe komunikojme me njeri-tjetrin. Per te patur potencialin e plote te telefonit tuaj, ju do te duhet te shkarkoni dhe instaloni disa aplikacione te mrekullueshme.

Ekipi i ‘Bright Side’ do t’ju ndihmoje te zgjidhni ato qe patjeter do te doni t’i perdorni.

Ky artikull u publikua se pari tek www.businessmag.al