9. Clap! Phone Finder. Per Android. Me kete aplikacion, ju do te harroni ate ndjenje paniku kur nuk mund te gjeni smartphone-in tuaj. Vetem trokisni duart per te aktivizuar telefonin tuaj dhe bejeni ate te prodhoje nje tingull, i cili mund te pershtatet lehtesisht. Aplikacioni konsumon energji te ulet te baterise ne menyre qe bateria juaj te zgjasi per nje kohe te gjate

13 aplikacione qe duhet ti keni ne smartphone-t tuaj (Foto)

Smartphone-at jane bere tashme nje pjese e pashmangshme e jetes sone dhe kjo eshte diçka qe asnje nuk mund te mos e pranoje. Ata kane revolucionarizuar menyren se si ne punojme, luajme dhe komunikojme me njeri-tjetrin. Per te patur potencialin e plote te telefonit tuaj, ju do te duhet te shkarkoni dhe instaloni disa aplikacione te mrekullueshme.

Ekipi i ‘Bright Side’ do t’ju ndihmoje te zgjidhni ato qe patjeter do te doni t’i perdorni.

Ky artikull u publikua se pari tek www.businessmag.al