1 Margarita Louis Dreyfus - 8.1 Miliarde dollare. Trashegimtare e Louis Dreyfus Group pas vdekjes se bashkeshortit ne 2009. Eshte dhe pronare e klubit Olympique Marseille.

15 grate me te pasura ne bote (Foto)

Jane 15 grate me te pasura ne bote, ku pasuria e tyre shkon ne miliarda dollare. Pasurine e kane ne me te shumten e rasteve te trasheguar nga familjet e tyre por edhe nga martesa e tyre. Christy Walton, pasuria e se ciles arrin 37.8 miliarde dollare e ka arritur fale marteses se saj me nje nga pinjollet e familjes Walton, qe eshte dhe themeluese e Walmart. Shume prej ketyre grave e kane arritur kete pasuri pas vdekjes se bashkeshorteve.