2 Antonia Johnson - 8.5 Miliarde dollare, eshte trashegimtarja e firmes Axel Johnson AB ne Suedi dhe Axel Johnson Inc ne USA. Firma eshte themeluar ne vitin 1873

15 grate me te pasura ne bote (Foto)

Jane 15 grate me te pasura ne bote, ku pasuria e tyre shkon ne miliarda dollare. Pasurine e kane ne me te shumten e rasteve te trasheguar nga familjet e tyre por edhe nga martesa e tyre. Christy Walton, pasuria e se ciles arrin 37.8 miliarde dollare e ka arritur fale marteses se saj me nje nga pinjollet e familjes Walton, qe eshte dhe themeluese e Walmart. Shume prej ketyre grave e kane arritur kete pasuri pas vdekjes se bashkeshorteve.