1963 SPLIT WINDOW CORVETTE

15 makina qe duhet ti ngasesh perpara se te vdesesh (Foto)

Jane te shpejta, te forta, te bukura dhe kane bere historine. Jane makina te markave te ndryshme te cilat per cdo njeri jane endrra. Nga Bugatti, te Jeep. Nga Volkswagen te Citroen.

Kemi perzgjedhur 15 lloje makinash te cilave duhet ti ngasesh perpara se te vdesesh, jo vetem per shpejtesine e tyre por edhe per historine dhe ate qe kane percjelle nder vite. Dhe per vete historine e automobilizmit.