15. Kendall Jenner

15 Mbretereshat e Instagram (Foto)

Instagrami eshte bere shume i popullarizuar ne vitet e fundit, madje, ky rrjet ka kaluar edhe Twitter si menyre me te lehte per te ndjekur jeten e njerezve te famshem dhe per t’u lidhur me ta.

Shume VIP-a, sidomos ato te gjinise femerore, e shfrytezojne kete rrjet per te perhapur sa me shume famen e tyre, ku postojne “copeza” nga jeta e tyre profesinale dhe private siç jane: video-klipet, xhirimet e filmave, foto-sesionet, udhetimet, kujtimet familjare, çastet intime etj.

Numri i njerezve ne Instagram eshte vertete i madh, ndersa te famshmit tashme kane bere miliona ndjekes – sidomos, per shkak te fotografive te rregullta qe ata postojne.
Ne vijim ju sjellim 15 VIP-femra me seksi, qe ofrojne material me bollek ne profilin e tyre ne Instagram – dhe qe, vertete meritojme te ndiqen nga adhuruesit e tyre.

Ne Shqiperi eshte Enca qe ka me shume ndjekes ne Instafram.  Te shohim ne vijim se cilat jane 15 mbretereshat e Instagramit