Brione Verzascatal, Kantoni Tessin ne Zvicer

20 pishina te krijuara nga natyra dhe jo nga dora e njeriut (Foto)

Jane 20 pishina natyrale qe jane ndertuar nga vete natyra dhe jo nga dora e njeriut. Jane pishina qe terheqin shume turiste cdo vit. Gjenden ne cdo cep te botes. Ndodhen ne Australi, Shtetet e Bashkuara te Amerikes, Tajlande, Turqi, Itali etj.