5 favoritet per te fituar Topin e Arte

Lidhur me artikullin:

Lufta per “Topin e Arte” do te vazhdoje te jete e koncentruar te dy personazhe stoike, autentike dhe unikale ne boten e futbollit. Lionel Messi tashme konsiderohet favorit per te fituar Topin e Arte ne kete sezon.
Ne vendin e dyte eshte Cristiano Ronaldo, teksa ne vendin e trete eshte Luis Suarez i cili ka shkelqyer deri tani me Barcelonen ne kete sezon duke shenuar disa gola vendimtar.

5 favoritet
1. Lionel Messi
2. Cristiano Ronaldo
3. Luis Suarez
4. Manuel Neuer
5. Carlos Tevez