‘Snapchat’-i shton nje funksion te ri ne aplikacion

‘Snapchat’ ka njoftuar se ka shtuar nje funksion te ri ne aplikacion duke iu pergjigjur menjehere kritikeve per kufizimin e ketij rrjeti social ne shperndarjen e statuseve.

Perditesimi eshte nje funksion i ri i shtuar ne aplikacion qe ua lehteson perdoruesve shtimin e miqve duke u lejuar ndarjen e nje URL-je te personalizuar qe te tjeret te mund ta perdorin per t’i ndjekur ata ne menyre te veçuar.

Ju mund ta ndani URL-ne tuaj nga menuja ‘Shto miqte’ duke zgjedhur emrin e perdoruesit. Kjo karakteristike e re mbeshtetet edhe nga Androidi dhe iOS.

Kjo do t’i ndihmoje perdoruesit te gjejne edhe miqte nepermjet numrit qe ndodhet ne telefonat e tyre.

/Techsot.al/