Tellaro, Itali. Rruget shkembore dhe porti i vogel kane mbrojtur Tellaro-n nga vala e turizmit qe ka gelltitur qytetet e tjera bregdetare si Vernaza dhe Portofino. Por eshte nje bukuri e vecante dhe duhet vizituar

7 fshatrat me te bukur ne Europe (Foto)

Nocioni i fshatrave te bukura si kartoline ka bere qe shekuj me radhe udhetare te shumte te perhapeshin ne te gjithe Europen ne kerkim te fshatrave te veçante. Shume pika piktoreste te kontinentet kane mbetur te fshehura per nje kohe te gjate. Te arrish ne disa prej ketyre bukurive europiane eshte diçka e bukur. Pasi t’i kene pare syte e tu do t’ju falenderojne per ate qe kane pare