Ahmetaj njofton bizneset per thjeshtimin e procedurave doganore

Ministri i Financave Arben Ahmetaj u ka derguar nje leter bizneseve lidhur me thjeshtimin e procedurave doganore.

Ahmetaj ka kerkuar sugjerime nga bizneset per procedurat tatimore dhe doganore ne kuader te hartimit te paketes se re fiskale.

Ai u ka lene afat deri ne daten 20 qershor 2016 per te derguar propozimet dhe mendimet e tyre per te thjeshtuar sa me shume keto procedura.

/Lexo.al