ALLWEB – KONFERENCA E PARE DEDIKUAR MARKETINGUT DIXHITAL DHE WEB-IT

Lidhur me artikullin:

Nga Gerti Boshnjaku.

Konferenca e pare dedikuar marketingut dixhital ne Maqedoni, pas 4 vitesh organizim ne Shkup, Maqedoni, ne 20 Tetor 2016 do te jete e pranishme ne Tirane.

Per ata qe nuk e njohin kjo Konference eshte e organizuar ne nje dite, nga ora 09:00 – 18:00, dhe mbledh brenda saj foles te njohur nderkombetarisht, nga bota dhe rajoni. Formati i konferences perbehet nga prezantime dinamike, ritem i shpejte, larmi tematikash dhe panele ne te cilat trajtohen e tashmja dhe e ardhmja e komunikimeve dixhitale dhe zgjidhjeve inovative.

VJEN NE TIRANE, ME 20 TETOR, KONFERENCA E PARE DEDIKUAR MARKETINGUT DIXHITAL DHE WEB-IT
Qe nga viti 2012, ne skenen e AllWeb, jane ngjitur me shume se 80 prezantues, nga kompani nderkombetare si:

Google, The Coca-Cola, T-Mobile, McDonald`s, The Drum, Escape Studio, Manifest Social, Executive, GroupPRPepper, Publicis, Rinkya, Grouper, 404 Agency, McCann Erickson, Httpool, Cedevita, NeeMoment, PressClipping, Scholz and Friends, Mobius, Inteligencr, TopShop (Studio Moderna) Digitalizuj.me

Eshte nje aktivitet jo-formal dhe shume nderveprues, ku rrjetezimi eshte faktor shume i rendesishem pasi folesat jane ne te njejtin rresht me pjesemarresit dhe jane te gatshem te shkembejne kontaktet dhe njohurite e tyre me ju.

Allweb ka mirepritur ne 4 vite rreth 900 pjesemarres, dhe ka pasur jehone ne gjithe rajonin e Ballkanit ne komunikimet dixhitale, nder te cilat mund te veccojme:

500+ artikuj ne mediat dixhitale dhe tradicionale

5,000+ tweets gjate diteve te konferences

30,000+ nderveprime ne Mediat Sociale

Ky aktivitet eshte i vlefshem per Kompanite, CEO-t dhe punonjesit e tyre qe punojne ne departamentet e marketingut, komunikimit, PR, menaxhim, teknologji, inovacion, media e re, media sociale, strategji, sisteme informacioni etj: per Agjencite e Reklamave, Marketingut dhe PR dhe stafin apo klientet e tyre ; per Mediat e reja dixhitale dhe tradicionale ; per Sipermarrjet e reja Startup dhe drejtuesit e tyre ; Konsulentet financiare dhe Strategjike; Menaxhere Brandesh / Markash ; Eksperte te Shitjeve Online; si edhe per cilindo qe eshte perdorues i teknologjise dhe qe kerkon te dije se çfare parasheh e ardhmja e afert e zhvillimve te komunikimit ne nje epoke teresisht dixhitale.

Paul-Papadimitriou-AllWeb-Skopje

Te ftuarit ne skene ndajne ekskluzivisht per audiencen pervojat dhe keshillat e tyre per ate se si komunikimin ne internet t’a shnderroni ne mjet ne perkrahje te biznesit.

AllWeb do te sjelle ne Tirane nje trajtim te tematikes se marketingut dixhital, nepermjet nje permbajtje cilesore nga foles fantastike si edhe nje pervoje ku mund te shkembeni njohuri te vlefshme nga kendveshtime te ndryshme dhe shume planeshe.

Disa prej folesve kane konfirmuar pjesemarrjen dhe jane shpallur ne web faqen e posaçme per eventin ne Shqiperi:

http://www.allweb.al

Ne web faqen zyrtare mund te gjeni edhe informacionin per biletat dhe te perfitoni mundesine e blerjes se hershme – Super Early Bird – per te marre pjese.

# # # # #

Per me teper informata kontaktoni me:
Gerti Boshnjaku, ne +355 67 20 11 531 ose [email protected]

Si edhe me Darko Bulldioski, ne 070/ 30 70 40 ose ne [email protected]

Per me teper informata rreth folesve, programit dhe per vete konferencen mund te gjeni ne http://www.allweb.al

Ky artikull u publikua se pari tek http://www.businessmag.al