Anke den Ouden, Menaxhere e Microsoft, folësja e radhës në AllWeb

 

Anke den Ouden – Menaxhere e Përgjithshme e Microsoft për Europën Qendrore dhe Lindore

Anke ka qenë pjesë e Microsoft për 20 vjet dhe ka ndërtuar aftësi të forta drejtuese në fushat e Menaxhimit të Biznesit, Marketingut dhe Shitjes.

Ajo e filloi karrierën e saj në vitin 1997 në Marinën Gjermane në Financë, duke u kujdesur për prokurimin e marketingut, më pas marketing dhe rolet e shitjes – më pas u zhvendos në Microsoft EMEA në 2003 si Menaxhere e brendshme e shitjeve.

Nga viti 2007 deri në vitin 2011, Anke ka punuar në degën polake të Microsoft si Drejtore, Biznes dhe Marketing dhe më pas si Drejtoreshë SMS & P.

Më pas ajo u bë për katër vjet Drejtuese OEM për Europën Qendrore dhe Lindore, derisa u promovua si Drejtuese CDS për Microsoft në Rusi në tetor të vitit 2014.

Anke e filloi karrierën e saj në MARS si Menaxhere e Shërbimit të Marketingut. Ajo u diplomua në Ekonomi dhe Sport.

AllWeb është Konferenca e parë e Marketingut Dixhital në Tiranë. Organizohet që nga viti 2012 në Shkup duke mirëpritur në skenën e saj folës profesionistë nga kompani që përfaqësojnë marka të mirënjohura ndërkombëtare.

Ky është viti i dytë që AllWeb mirëpret në Tiranë folësit më të mirë nga e gjithë bota për të vënë në dukje mjedisin gjithnjë e në ndryshim të marketingut dixhital.

Për më tepër informacion kontaktoni me:

Gerti Boshnjaku, në +355 67 20 11 531 ose [email protected]

Si edhe me Darko Buldioski, në 070/ 30 70 40 ose në [email protected]

Takohemi në 12 Tetor tek Tirana Business Park

Blini Biletën tuaj Online TANI… https://allweb.al