• Pershendetje,

    Nje verejtje shoqerore. Perse nuk e ndryshoni kete slide te fotove me dicka tjeter, qe nuk ka nevoje ti bej next page dhe te vonoje ne procesim, ka me mijera mundesi per galeri interaktive dhe jo keshtu qe te krijon besdisje. Gjithashtu shikoni dhe mundesin e rregullimit per telefon, pasi hapet si browser ne desktop dhe jo per mobile.

    Faleminderit.