11

Besojni apo jo. Nuk jane fotografi por…. (Fotogaleri)

Paul Cadden eshte nje artist nga Skocia qe ben nje art te vecante. Ne kete fotogaleri, besojeni apo jo do te shihni piktura te bere vetem me laps. Paul Cadden ka treguar se eshte nje mjeshter i piktures dhe i vizatimeve. Pikturat e tij duken aq realiste sa cdokush ne nje shikim te pare do te mendoje se jane fotografi bardhe e zi.

Per me shume shihni kete fotogaleri dhe do te kuptoni se jane vertete vizatime.