Bihter i "Dashuri e ndaluar" dhe i dashuri i saj sulmohen nga narkomanet

Pasi i dashuri i saj, Kenan Dogulu, kishte perfunduar nje tur koncertesh ne Australi, me t’u kthyer ne Turqi se bashku me Beren Saat po vazhdonin argetimin dhe jeten e nates ne klube te ndryshme ne Turqi. Nje incident i vogel, por po te mos ishte izoluar, do te degjeneronte edhe me shume, i ka ndodhur çiftit pas daljes nga nje disko e madhe ne Stamboll.

be

 

Nderkohe qe çifti ishte drejtuar tek autovetura e tyre, nje grup narkomanesh i ka sulmuar duke u kerkuar para. Grupi ka qene i perbere me mbi 20 persona dhe ne ndihme u kane ardhur disa gazetare, te cilet kane informuar me shpejtesi policine per t’u ardhur ne ndihme atyre, se perndryshe do e pesonin keq.