Nje djale pushon teksa ngjitet ne dunen e reres “Cerro de Saraja” ne Peru.

Bota ne syrin e fotoreporterit, fotot me mbreselenese te 2015

Fotografet e Associated Press mbulojne ngjarjet me te rendesishme qe ndodhin perreth botes. Argetim, politike, sporte, lajmet e shpejta- asgje nuk mbetet jashte fokusit te fotoreportereve.

Platforma e medias online sapo ka leshuar nje koleksion me foto qe kane qene me populloret ne rrjetet sociale gjate ketij viti. Midis kaq shume fotove ku mund te perzgjedhesh, dhe midis shume qe shtohen çdo dite, eshte e veshtire te thuash cila eshte me e mira.

Kete jua leme ju ne dore.