Business Magazine partner mediatik ne eventin Marketing Kingdom Stamboll

Profesionistet me te njohur per marketing nga kompani si Facebook, Twitter, Google, Coca-Cola, Carlsberg, Lego dhe P&G do te bashkohen ne Marketing Kingdom nga 26-27 Maj 2016 ne Stamboll, per te diskutuar trendet dhe sfidat e sotme ne marketing qe ndryshojne dita dites. Business Magazine mbeshtet me krenari evente te tilla ne gjithe rajonin per te gjithe shqipfolesit kudo ne bote.

Ky event ekstravagant per marketing do te perfshije prezantime rreth trendeve me aktuale, duke u fokusuar ne teknologji & marketing, mobile marketing, permbajtje e gjeneruar sipas perdoruesit, fushata te personalizuara dhe menaxhim i komunitetit.

Lista e folesve ne Marketing Kingdom Istanbul permban ajken e industrise se marketingut:

* Andreas Toscano Mielenhausen, Drejtor kreativ per ZOO – per Itali&Spanje, GoogleAnia-Jakubowski-225x300

* Amira Rashad, Udheheqes rajonal i Brand Advertising, Facebook

* Facundo Lavino, EMEA Partner per shitje ne Twitter

* Richard Harless, Menaxher per Gjermani ne Shazam Entertainment

* Tim McLoughlin, Udheheqes i Rrjeteve Sociale, Saatchi and Saatchi

* Anja Jakubowski, Drejtor Gjeneral per Polsk dhe Baltic, Coca-Cola

* Lars Silberbauer, Udheheqes global per Rrjete sociale dhe kerkim ne LEGO

* Katie Morse, Nenkryetar per Social Media, Nielsen

* Greg Allum, Udheheqes i rrjeteve sociale , Sony

Adam-Clyne-Weber-Shandwick* Daniel Fellows, Menaxher i larte per nderveprim digjital dhe social ne Vodafone

* Rohini Behl, Drejtor marketingu dhe ekselence ne Unilever

* Daria Radota Rasmussen, Drejtor global per komunikime te integruara ne Carlsberg Group

* Andrea Monaci, Drejtor i Marketingut ne Cloud per Evrope, Lindje e Mesme dhe Afrike ne HP

* Adam Clyne, Udheheqes digjital ne EMEA, Weber Shandwick

* Pierandrea Quarta, Menaxhere globale digjitale per brand ne Head & Shoulder, Procter & Gamble

* Maksimilian Kallhed, Themelues dhe drejtor i The Pop Up Agency

* John Brown, Drejtor dhe udheheqes per nderveprim ne Hotwire PR

Ne me shume se 11 shtete te ndryshme, Marketing Kingdom, eshte eventi me i madh ne bote per marketing. Eventi organizohet nga P World se bashku me Business Magazine dhe infoalbania.al si partner mediatik per Shqiperine.

Per informacione rreth axhendes dhe çmimeve vizito P World.

/Ky artikull u publikua me pare ne Business Magazine Albania.