Paranormale

  Tmerri i paemer i Sheshit Bekerley Shume kohe perpara se Mayfair Bekerly Square te ishte sinonimi i stuhive te forta, vendi ishte ne menyre te variueshme..

Fotogaleri

Fale nje projekti bashkepunimi mes arkeologeve shqiptare dhe atyre franceze, shtresa te reja helenistike te cilat shtrihen nen zbulimet arkeologjike romake, zbulojne misteret e historise..