.

Celesi i suksesit ne biznes? Marketingu! Ja disa ide! (Foto)

Kur behet fjale per marketingun e sidomos ate ne rruget e vendbanimeve kompanite e fuqishme do te bejne çmos per ta terhequr vemendjen tuaj.

Ne vijim ju sjellim disa fushata te mahnitshme marketingu qe jane realizuar nga brendet e njohura, ne pjese te ndryshme te botes, te cilat kane arritur t’i joshin njerezit, t’ua ndalin vrullin gjate levizjes ne rruge, duke i “detyruar” ata qe te ndalen dhe t’i shikojne ato, pse jo dhe te argetohen.

Ne fushen e marketingut kreativiteti eshte çelesi i suksesit ndersa reklamat qe po ua prezantojme sot kane lene impakt te madh te njerezit ne bote. Kenaquni ne vijim