Çfarë mund të mësoni nga Nathan Ott në AllWeb Albania?

 

Nathan Ott është autor i The DNA Of A Game Changer dhe The DNA Of A Game-Changing Team, si dhe bashkë-themelues dhe shef i polarëve në The GC Index®, i vetmi instrument dixhital për të identifikuar, vlerësuar dhe zhvilluar korporatën Game Changers pavarësisht moshës, gjinisë, rracës dhe nivelit.

Duke punuar me një sërë organizatash tregtare dhe jofitimprurëse, Nathan i ndihmon punonjësit të kuptojnë se si mund të kenë ndikim dhe gjithashtu ndihmon drejtuesit të krijojnë ekipe dhe kultura që sjellin zhvillim. Para themelimit të The GC Index, Nathan filloi karrierën e tij kërkimore duke punuar për një specialist akseleratori rritës në sektorët e teknologjisë dhe shërbimeve profesionale.

AllWeb është Konferenca e parë e Marketingut Dixhital në Tiranë. Organizohet që nga viti 2012 në Shkup duke mirëpritur në skenën e saj folës profesionistë nga kompani që përfaqësojnë marka të mirënjohura ndërkombëtare.

Ky është viti i dytë që AllWeb mirëpret në Tiranë folësit më të mirë nga e gjithë bota për të vënë në dukje mjedisin gjithnjë e në ndryshim të marketingut dixhital.

 

Për më tepër informacion kontaktoni me:

Gerti Boshnjaku, në +355 67 20 11 531 ose [email protected]

Si edhe me Darko Buldioski, në 070/ 30 70 40 ose në [email protected]

Takohemi në 12 Tetor tek Tirana Business Park

Blini Biletën tuaj Online TANI… https://allweb.al