Dhe skandalet e abetareve nuk kane te sosur

Lidhur me artikullin:

Te shumta kane qene denoncimet per permbajtjen e teksteve shkollore me te cilet mesojne femijet ne Shqiperi. Vete prinderit te cilet behen “mesuesit ne shtepi” te femijeve te tyre, kane denoncuar gafa pafund ne tekstet shkollore. Ne kete rast urojme te jete thjesht nje “lapsus”.

Ne mediat sociale eshte duke qarkulluar nje foto qe pretendohet se eshte e abetares, librit me te cilin nxenesit e klases se pare mesojne shkronjat, ku teksti permban edhe fjale fyese.