Cara Delevingne

Disa nga modelet me te famshme ne Bote. Si kane qene dhe si jane (Foto)

Te shohesh fotografi nga e kaluara, pothuajse gjithmone percillet me tone nostalgjie.

Sot keto femra konsiderohen si femrat me te bukura ne bote, derisa fotografite e tyre kur ishin femije mund edhe t’ju befasojne.

Kemiperzgjedhur fotografite e disa te modeleve me te njohura per te pare se si ato jane dukur si femije.