Drejtesi per viktimat e perdhunimeve gjate luftes ne Kosove

Ne Kosove u mbyll fushata per nenshkrimin e nje peticioni ku kerkohet drejtesi nderkombetare per mijera viktima te perdhunimeve gjate luftes. Peticioni eshte nenshkruar nga mbi 100 mije qytetare dhe synon te nxise sekretarin e pergjithshem te Kombeve te Bashkuara Ban Ki-moon qe te hartoje nje raport nderkombetar per kete forme krimi ne Kosove.