”Dridhet” Barcelona dhe Messi

Lidhur me artikullin:

Lionel Messit i eshte refuzuar ankesa per evazion fiskal.

Ankesa e Lionel Messit per evazion fiskal eshte hedhur poshte nga nje gjykate n e Barcelone. Tani, ylli argjentinas do te dal para drejtesise nen akuzen per evazion fiskal.

Messi dhe babai Jorge Messi akuzohen se kane mashtruar autoritetet e vendit duke iu ikur taksave mes viteve 2006-2009.

Thuhet se familja Messi i ka ikur tatimeve te cilat kapin shumen prej 4.1 milion eurove, raporton Goal.com.

Burimi: Gazeta Express