E pabesueshme: Majlinda jashte Lojerave Olimpike

Lidhur me artikullin:

Majlinda Kelmendi nuk do te jete ne Lojerat Europiane qe do te zhvillohen ne qershor ne Baku. Xhudistja pejane, kampione e Botes ne fuqi, nuk do te marre pjese ne kete aktivitet per shkak te nje nje problem ne ligamentet e gjurit te majte, per te cilin ju nenshtrua dhe nje operimi gjate muajit janar. Pavaresisht se periudha e riaftesimit ka vajtur mire, Kelmendi nuk ka dashur te rrezikoje duke deklaruar mospjesmarrjen.
Sportistja ka njoftuar per kete vendim te sajin dhe Federaten Europiane te Xhudos si dhe Komitetin Olimpik te Kosoves. Xhudistja pejane ishte favoritja kryesore per fitimin e medaljes se arte ne Lojrat Europiane, qe do te zhvillohen nga data 12 deri me 28 qershor ne kryeqytetin e Azerbajxhanit, Baku.

Burimi: Supersport.al