Allan Simonsen 1977

Edhe keta futbolliste e kane fituar Topin e Arte (Foto)

Ne 8 vitet e fundit Topin e Arte e kane fituar vetem 2 futbolliste. Lionel Messi 5 here dhe Cristiano Ronaldo 3 here. Edhe per kete vit me shume siguri qe keta dy futbolliste do te jene serish kandidatet kryesore per kete trofe.

Por Topin e Arte e kane fituar dhe shume futbolliste te tjere qe mbase nuk jane shume te njohur si yjet aktuale te futbollit. Nga Keegen. Papin apo Belanov, jane dhe keta fitues