‘Elifi’ i Dashuri dhe diamante ndryshon look

Aktorja turke Tuba Buyukustun ose Elifi te seriali Dashuri dhe diamante ka ndryshuar look. Ajo tani nuk eshte me me floke te gjate por i ka shkurtuar. “E ndjej vetem akoma edhe me te bukur me floke te shkurtra” ka shkruar aktorja ne profilet e saj ne rrjetet sociale.

 

elifi