Elton Iliriani pranon homoseksualitetin në ditën e LGBT

“Une drejtoj nje qender punesimi, por mbi te gjitha une jam gay”. Elton Iliriani, publikisht deklaroi orientimin e tij seksual dhe veshtiresite qe ndesh ky komunitet ne vend.

Ai ka lindur ne Tepelene dhe tregon se eshte perballur mes veshtiresive dhe pranimit te familjes.

Ai kerkoi ne diten nderkombetare te ndergjegjesimit ndaj homofobise qe te pranonin realitetin, per ata qe nuk flasin hapur mbi keto sjellje seksuale.

Deklarata e tij u be ne aktivitetin per Indeksin e punesimit ku jepen çmime per biznesin qe ka politike antidiskriminimi.

/Gazeta Express