Elvana Gjata ndryshon stil

Kengetarja shqiptare Elvana Gjata eshte shquar gjithnje per stilin te ndryshueshem dhe i referuar viteve te shkuara.
Ne klipet e saj te fundit “1990” dhe “Disco Disco” ajo ka risjelle ne kujtese me ane te stilit te saj vitet ‘90 dhe ‘70.

Kete here ajo ka publikuar disa foto nga ne faqen e saj ne Instagram, ku shfaqet me stilin e nje afro-amerikane, kjo duke gjykuar edhe nga modeli i flokeve, “Box Braids”, i cili eshte mjaft karakteristik duke kujtuar emra te njohur si Beyonce, Janet Jackson, Alicia Keys etj.