Eshte ky Samsung Galaxy 6?

Celulari i perfolur Galaxy S6 eshte shfaqur ne nje fotografi te re e cila pretendon te jete prototipi i ardhshem i ketij modeli.

Kjo fotografi ishte postuar ne internet dhe tregon se ky mund te jete celulari i mundshem i ardhshem nga radhet e modeleve Galaxy. Fotografia, e cila u shfaq per here te pare ne faqen ‘Toptienmobiel’, ku shfaqet nje person duke e mbajtur ne dore nje celulare me logon e Samsung. Ekrani duket te jete goxha i madh. Edhe dizajni i produktit gjithashtu tregon se celulari eshte mjaft i holle.

Kjo eshte edhe fotografia e pare e publikuar e celularit te ardhshem te Samsung nga modelet Galaxy.

galaxy 6