Shpikesi i telefonit, Alexander Graham Bell, kurre nuk u kishte telefonuar te emes dhe gruas se tij, sepse qe te dyja ishin te shurdhera

Fakte interesante rreth botes qe mbase nuk i dime te gjitha (Foto)

Ne vijim ju sjellim disa fakte interesante qe kane te bejne me njerezit, kafshet, me planetin tone, apo rreth planetit tone… te cilat mbase nuk ju ka rastisur t’i degjoni apo lexoni me pare – ose, se paku jo, nje numer te tyre…