John Rockefeller deshironte qe gjate jetes se tij te fitonte 100,000 dollare dhe te jetonte 100 vjet. Ne fakt, ai fitoi 192 milione dollare dhe jetoi 97 vjet. Jo te gjitha endrrat plotesohen ne jete, apo jo?

Fakte interesante rreth botes qe mbase nuk i dime te gjitha (Foto)

Ne vijim ju sjellim disa fakte interesante qe kane te bejne me njerezit, kafshet, me planetin tone, apo rreth planetit tone… te cilat mbase nuk ju ka rastisur t’i degjoni apo lexoni me pare – ose, se paku jo, nje numer te tyre…