Anastaysia Kvitko. Instagrami i kesaj vajze nga Rusia eshte i mbushur me fotografi te te pasmeve dhe gjoksit te saj. Te gjithe e dime se Kim eshte e njohur per poza te tilla, por kjo mund edhe t’ia kaloje.

Femrat qe aspirojne te behen si Kim Kardashian (Foto)

​Keto femra aspirojne te fitojne famen e yllit amerikan te ‘reality show’. Neper gjithe boten femrat po aspirojne te arrijne aty ku eshte Kim Kardashian sot. Ajo ka filluar me nje videokasete intime ndersa ka arritur qe te pozoje edhe per revisten prestigjioze Vogue dhe shume te tjera.

Me poshte keni femrat neper vendet e ndryshme te botes, qe po ndjekin rrugen e Kim-it.