Florida, policia sekuestron 24 milione dollare te fshehura ne muret e shtepise

Nje vella dhe nje moter jane arrestuar pasi policia gjeti 24 milione dollare ne para te gatshme ne shtepine e tyre ne Florida.

Luis Hernandez-Gonzales, 44 vjeç, dhe Salma Hernandez, 32 vjeçe, u arrestuan pasi policia gjeti kete shume te madhe parash ne pronen e tyre ne Florida.

Parate, te cilat besohet se jane fituar duke shitur marijuane, ishin fshehur ne kova ne muret e shtepise

dollaret2

Policia thone se ky eshte konfiskimi me i madh i parave dhe droges, i gjetur ndonjehere ne historine e tyre. Ata gjeten gjithashtu edhe marijuane dhe 180,000 dollare te tjera ne nje kasaforte.

dollaret1