1

Fotografi nga kendi i lojerave te Parku i Liqenit

Punimet per ndertimin e kendit te lojerave te Parkut i Liqenit te Tiranes, jane drejt fundit. Siç duket edhe ne keto foto gjithçka eshte gati dhe kompleksi pritet te prese femijet e pare vetem pas tre ditesh.

Inaugurimi i kendit te lojerave do te behet nga kryetari i Bashkise se Tiranes ne 1 qershor, diten nderkombetare te femijeve.