Franca ne zi. Mijera njerez dalin ne rruge per te mbajtur 1 minute heshtje

Lidhur me artikullin:

Mijera njerez u mblodhen mesditen e se henes ne Paris, per te mbajtur nje minute heshtje ne nderim dhe respekt te jeteve te humbura gjate sulmeve te se premtes.

 

Presidenti Francois Hollande, i shoqeruar nga kryeministri Valls dhe zyrtare te tjere kane mbajtur nje minute heshtje ne Sorbone dhe me pas ka kenduar himnin se bashku me kongresin e mbledhur ne Versaje.

Ne sheshin e Republikes, i cili eshte kthyer ne qendren e homazheve dhe memorialeve, turma kendoi marsejezen, ne fund te minutes se heshtjes. Homazhe u mbajten prane teatrit Bataclan, stadiumit “Stade de France”, dhe ne pikat e tjera qe rane pre e sulmeve terroriste.

Ne nje njejten kohe, nje minute heshtje eshte mbajtur pothuajse ne te gjitha qytetet kryesore europiane.

 

1 2 3 4 5