Granit Xhaka me kepuce te dedikuara ne sfiden kunder Rumanise

Granit Xhaka ka pergatitur kepuce speciale per takimin me Rumanine.

Fotografine e ketyre kepuceve i ka publikuar ne llogarine personale ne Instagram, ku figurojne emrat e gjithe anetareve te familjes se tij.

Emri i vellait te tij, Taulantit, babait Ragipit dhe anetareve tjere te familjes figurojne ne kepucet e lojtrarit.