1

Halloween po afron. Ja se si do te vishen VIP-at ne USA (Foto)

Me 31 Tetor ne Amerike fesothet Halloween. Nje feste qe edhe ketu ne Shqiperi ka filluar te festohet shume ne vitet e fundit. Ne Amerike party me kostume te frikshme kane filluar te organizohen qe ne fillim te ketij muaji.

Ne fotogalerine tone do t’ju tregojme se si do te vishen per kete feste VIP-a si Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Heidu Klum, Nicki Minaj dhe shume te tjere.